Disclaimer: The information on this website is for education purposes only, and is not intended to replace the medical advice, diagnosis, or recommendations of your physician or healthcare provider. This site makes no claims that products, therapies, or services herein will cure disease. The views expressed on this website are those of our users. We may not share the same views.

I am trying to run the Protomxzoa Sweep and the instructions are not matching the changes in spooky. Out 2=Out 1x1+0 volt. The x1 is missing with the software changes. How do I now get the correct settings.

So to get this setup correctly, here is what you can do:

1. Start with the JW - Healing (Contact/Remote) preset.
2. Set the waveform for Column 2 to Follow Out 1 instead of Inverse+Sync.
3. Set the X parameter to 23 on the same line as the square waveform which is currently ticked on Column 1.
4. Set the Spectrum % also on the same line as the square wave to .579.
5. Set Out 2 = (Out 1 x -1) + 1036 - [unchecked] Hz. which will no longer be greyed out due to step 2 in this list.
6. Set Out 2 = (Out 1 x 1) Volts is already setup for you, but please verify.

Then you will be all set to go. Load the frequency set Protomyxzoa Rheumatica Sweep, and optionally save it as a preset so you don't have to set it up from scratch in the future.

For more details, please check:
https://www.facebook.com/groups/spooky2/permalink/573377122824195/

Have more questions? Submit a request

0 Comments

Please sign in to leave a comment.